Welke radarbeelden kunt u volgen:

                Motregen
informatie motregenradar

Op de motregenradar kun je volgen waar er op dit moment lichte neerslag valt. De motregenradar van Nederland is vooral handig op dagen dat er sprake is van grijs weer met langdurig lichte regen en motregen. Je kunt met de motregenradar dan veel beter volgen wanneer het misschien toch even droog zal zijn. Natuurlijk laat de radar ook gewoon de zware neerslag zien.

             Regen
informatie regenradar

Je kijkt nu naar de buien- en regenradar van Nederland De radar is zeer accuraat en biedt naast de actuele, laatste waarnemingen ook een regenprognose. Zo bieden we een regenradar van Nederland 2 uur vooruit, maar ook een regenradar 24-uur vooruit (gebruik hiervoor de buttons op de kaart).

              Onweer
informatie onweerradar

Bekijk de online onweerradar met alle live bliksemontladingen voor Nederland. Zoom in op de kaart of gebruik de zoekbox om meer informatie te verkrijgen over hoeveel kilometer het onweer en de bliksem exact van de locatie verwijderd is. Of bekijk hier het volledige overzicht.

              Sneeuw
informatie sneeuwradar

Zodra er ergens sneeuw valt, heeft dat grote gevolgen, onder andere voor het verkeer. De wereld verandert in een nieuw landschap. Via de sneeuwradar kan je exact volgen waar het sneeuwt en waar het regent. Met behulp van de actuele metingen en berekeningen van onze weermodellen bepalen we wat voor neerslag er valt. Is het sneeuw, ijzel, natte sneeuw of toch regen? Je ziet het op de sneeuwradar