Welke Diversen kunt u volgen:

History
Weer History

Hier vind u de Weer extremen history.
Hier kunt u zien wat dag er voor het weer geweest is wat de extremen waren van heel nederland.

Weer nieuws
Weekelijkse Weer nieuwsbericht
Hier kunt u het weeklijkse weernieuws volgen
Elke week komen er boeiende onderwerpen orde zowel text als afbeeldingen en uit leg zullen hier te zien zijn 
Extremen
Weer extremen
U ziet de meest recente waarnemingen van het weer in Nederland. De waarneemlocaties liggen verspreid over Nederland en worden beheerd door diverse instanties (KNMI, Koninklijke Marine en Luchtmacht en Weerplaza).
Het weerbeeld toont een combinatie van het actuele weerbeeld, de temperaturen en een enkele windsnelheid. De andere kaarten laten diverse elementen meer in detail zien.
Winterweer
Winterweer Kaarten
Bekijk de 15 daagse trend winter weermodel voor regio midden. De winter pluim geeft aan wat de (on)zekerheid van de locatieverwachting is. De GFS pluimverwachting is ook beschikbaar voor regio's in België, Luxemburg en Duitsland. Het is ook mogelijk om beide modellen op één pagina te zien, zodat je in één oogopslag de modellen kunt vergelijken. Gebruik het vinkje voor de expert weergave 
Meteorologische
Meteorologische kaarten
Deze kaarten worden gebruikt door expers gebruikt
Dit zijn moeilijke kaarten maar leuk om te gebruiken voor de weersverwachtingen hier kunt u ze volgen van Temperaturen tot Cape waarde. 
Waarnemingen
Waarnemingen
 
U ziet de meest recente waarnemingen van het weer in Nederland. De waarneemlocaties liggen verspreid over Nederland en worden beheerd door diverse instanties (KNMI, Koninklijke Marine en Luchtmacht)