Weertuin

Wij maken gebruik van Davis Temperatuur/vocht weerhut deze weerhut meet de temperatuur op 1.5 meter boven de grond meet de temperatuur en de vochtigheid

 

Wij maken gebruik van Davis Temperatuur weerhut deze weerhut meet de temperatuur op 10 cm hoogte zoals grondvorst.

Wij maken gebruik van Davis Temperatuur weerhut deze weerhut meet de temperatuur op 1.0 meter boven de grond meet de temperatuur en de vochtigheid.

Wij maken gebruik van Davis Bladnatheid sensor deze senor geeft de vochtigheid op de blad in de tuinen aan deze informatie is handig voor besproeien van platen en bomen.

Wij maken gebruik van Davis Leaf & Soil deze meet de vochtigheid en temperatuur in de aardbodem wij hebben temperatuur sensor geplaatst op -10 cm diepte & de vochtigheid sensor op - 10 cm diepte deze zijn ook te volgen in de live meters

Wij maken gebruik van Soil Moisture Sensor
Hier mee meten wij de vochtigheid in de bodem

Wij maken gebruik van deze Temperatuur sensoren
voor meten van grondvorst op 10 cm diepte.
Ook hebben wij de zelfde sensor in de officele weerhut van KNMI.

Wij maken gebruik van een hellmann regenmeter deze regenmeter is zeer naukeurig per 0.01 mm kan deze regenmeter meten.

Zonnewijzers hebben al een lange geschiedenis achter de rug. Hoe lang deze al bestaat is niet met zekerheid te melden, echter wordt de zonnewijzer al in de bijbel vermeld. Ook andere zonne-constructies die al lang bestaan zijn bijvoorbeeld: Stonehenge en land van Inca's en in India.

Wij maken gebruik van de weerstokje
Deze bepaald de vochtigheid bij droog weer staat deze stokje overeind en bij vochtig weer hangt dit stokje naar beneden.

 

Weertuin overzicht

 

Wordt beveiligt door bewaking van: